Jan Boskamp – Leven met Feyenoord

Jan Boskamp Leven met Feyenoord

Jan Boskamp - Leven met Feyenoord

Jan Boskamp – leven met Feyenoord – André van Kats volgt een jaar lang ons mooie cluppie door de ogen van Jan Boskamp ex-speler, tv-analist en Feyenoorder

Hij schetst niet alleen een beeld van de gebeurtenissen op het veld en de hunkering van het legioen naar de titel, maar levert bovenal een humorvol portret van de cultfiguur Jan Boskamp.

Hij gaat met hem op reis, praat openhartig over diens privéleven en bezoekt tal van mensen die een bijzondere inkijk geven in het leven van het Rotterdams schoffie dat altijd zichzelf is gebleven.
Jan Boskamp Leven met Feyenoord

Jan Boskamp : Leven met Feyenoord

Nu Bestellen

Mocht je het boek Jan Boskamp – leven met Feyenoord al hebben gekocht laat dan een reactie achter hoe je zijn boek vind.
Jan Boskamp – Geen gezeik

Jan Boskamp - Geen gezeik

Vijf jaar na de eerste en al heel lang uitverkochte uitgave van zijn biografie komt Geen Gezeik van Jan – Johan voor de Vlamingen – Boskamp opnieuw uit.Boskamp is immers nooit populairder geweest. Zijn loopbaan als speler én als trainer is al een tijdje voorbij, maar Boskamp is gewoon niet van het scherm te slaan.Hij wordt geïmiteerd in Tegen de Sterren Op, hij moet opdraven als Kabouter Directeur in een Plop-film, maar bovenal is hij veruit de meest geliefde voetbalanalist van Vlaanderen.

jan boskamp kabouter plop

Extra Time op maandagavond, Champions League, Rode Duivels… als Boskamp in het panel zit, is het genieten, luisteren en brullen van het lachen.
In dit geheel geactualiseerde boek is Boskamp is altijd zichzelf, het hart op de tong, een mix van Rotterdamse branie en Brusselse bravoure.

jan boskamp geen gezeik

Een man met een olifantenhuid, maar ook met een klein hartje, getekend door het drama in zijn leven.
Wat je leest, is zijn rauwe waarheid, puur en ongekunsteld, en verder geen gezeik.


Boek Bestellen

Een dag na de overwinning van Feyenoord op Vitesse en de nederlaag van Ajax bij PSV bezoekt Simon oer-Feyenoorder Jan Boskamp.

 http://www.voetbalinside.nl

Johan Boskamp (voetballer) – Wikipedia

Johannes (Johan/Jan) Boskamp ( Rotterdam, 21 oktober 1948) is een Nederlands voormalig voetbaltrainer en voormalig voetballer. Als international maakte hij deel uit van de Oranje-selectie voor het WK 1978 in Argentinië. Boskamp werd in 2010 voetbalanalist in Belgische en Nederlandse voetbalprogramma’s. Daarnaast werd hij in november 2014 actief in de jeugdopleiding van Feyenoord.

One thought on “Jan Boskamp – Leven met Feyenoord

Geef een reactie