Geen categorie

Derksen: 'Hoorde dat groep hooligans Van Bronckhorst onsympathiek bejegent'

[ad_1]

Johan Derksen heeft zich uitgelaten over het vertrek van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Volgens de analist wordt de trainer ‘ontzettend onsympathiek bejegend’ door een groep hooligans van de Rotterdamse club.

“Er is geen argument te bedenken waarom hij weg moest of weg zou gaan”, steekt Derksen van wal bij Veronica Inside. “Ik hoorde uit redelijk betrouwbare bron dat een groep hooligans hem ontzettend onsympathiek bejegent en dat hij dat toch heel beangstigend vindt. Er is altijd een groep gekken die voor de deur staan als ze van PEC Zwolle verliezen.”

Dat verhaal is niet bekend bij Martijn Krabbendam, clubwatcher van Voetbal International. “Vorig jaar is hij wel op social media bedreigd. Dat heeft hem aangegrepen. Dat zijn allemaal anonieme accounts, dat doen ze nooit onder hun eigen naam. Het is een gevoelige jongen, dus hij trekt zich dat enorm aan. Hij twijfelde al, maar na de wedstrijd tegen PEC Zwolle wist hij het zeker, denk ik.”

Als je een hele week in Marbella traint, je een goed gevoel hebt en denkt dat het nog wat kan worden in de tweede seizoenshelft en je presenteert je dan zo…Dan is er geen basis meer om verder te gaan en is het na vier jaar gewoon uitgewerkt”, doelt Krabbendam op de 3-1 nederlaag in Overijssel. “Maar dat is natuurlijk helemaal niet erg.”

[ad_2]

Source link

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.